bodytowork.jpg

FORMULES

Voor elke doelstelling is er wel een bepaalde formule voor handen. Er zijn 1001 mogelijkheden. Toch hebben wij er 3 genoteerd die naar ons denken overal toepasbaar zijn.

Afslanking
Eindelijk werk maken van je lichaam. Minder vet en meer spiermassa voor een strak en beter afgelijnd lichaam.
In een aantal verschillende fases geven we je lichaam een goede reden om te veranderen. Wij geven u enkele tips om uw voedingspatroon te veranderen. Of kunnen u doorsturen naar een erkende diëtist(e) in uw buurt.

Versterking
Een mooi gespierd en getraind lichaam!
Met behulp van de allernieuwste technieken helpen we je om je spiermassa harmonieus te ontwikkelen. Een mooi gespierd lichaam op een verantwoorde manier.

Wellness
Sporten als uitlaatklep. Een gezond lichaam is beter bestand tegen dagelijkse stress. Trainen met je Personal Trainer is de ultieme fysieke en mentale ontspanning.
Wij bekijken samen met u uw agenda en plannen samen met u de ontspanningsmomenten, zodat u een schema hebt dat op uw drukke leven is afgesteld.


Dit zijn onze 1 op 1 formules. Er is ook een mogelijkheid om in kleine groepjes te trainen. Aangezien dit voor ieder anders is, raden wij u aan om uw Personal Trainer hierover te contacteren.

 

A body that looks good, might work well.
But a body that works well, definitely looks good!

.