bodytowork.jpg
VISIE
Tja…
Hier bent u dan.
U wilt weten waar wij in geloven, waar wij voor staan, wat wij doen,…?

Wij geloven in u!
Wij geloven dat iedere persoon de motivatie en de intentie heeft om zijn lichaam zo gezond mogelijk te houden. En om zijn/haar lichaam in topconditie te krijgen of te houden. Soms is die motivatie misschien ver weg, maar ze is er zeker!

Waar staan wij voor?
Buiten het feit dat we geloven dat elke persoon de motivatie heeft, geloven we dat elk lichaam op een andere manier aangepakt moet worden. Een programma werkt tot op een bepaalde hoogte. En dan stopt dit. Wij gaan verder. Uw lichaam moet op een bepaalde wijze uitgedaagd worden, zodat dit een blijvend effect heeft. En dit gebeurt op vele verschillende manieren en technieken.

Wat beloven wij u?
Wij zullen onze uiterste best doen om uw lichaam een reden te geven om te veranderen. Dit lijkt misschien gemakkelijk, maar dat is het zeker niet. Een lichaam dat een bepaalde levensstijl gewend is, wil niet veranderen. Wij willen zelfs nog een stapje verder gaan. Wij gaan proberen u een nieuwe gezonde, actieve gewoonte aan te leren. U zal zelf in staat zijn om uw eigen lichaam te trainen.

Vind u dit voldoende of hebt u toch nog enkele vragen? Contacteer ons en wij zullen u met veel plezier verder helpen.

.